rudhen wordsnake

Over WordSnake

Rudhen-Electronics presenteert met trots WordSnake, het beste woordspel sinds Scrabble, met multiplayer en Solo/Snake mode.

Het WordSnake Spel

WordSnake gaat over het plaatsen van woorden op het speelbord die beginnen met dezelfde letter als waarmee het vorige woord eindigde. Door deze woorden aan elkaar te rijgen ontstaat een zogenaamde woord-slang. In tegenstelling tot andere spellen heeft WordSnake ook een Solo-modus en Snake-modus. In Solo-modus speel je tegen jezelf in je eigen tempo, en in Snake-modus, zal de slang je tegenstander zijn. We hebben eenvoudige slangen en ware woord-wizzard slangen tot uw dienst. Natuurlijk kun je ook tegen een speler-op-afstand spelen. Dat kan een willekeurige speler zijn of een die je zelf uitnodigt.

Plaatsing

Woorden kunnen worden geplaatst vanaf de kop van de slang, in alle vier de richtingen: van links naar rechts, van boven naar beneden, van rechts naar links en van beneden naar boven. Letters plaatst men door slepen en neerzetten van de letters uit de stapel onder het bord. Je kunt een zet ongedaan maken door op Annuleren ("X") te klikken. Alle letters van het alfabet zijn verkrijgbaar bij aanvang van het spel, maar de stapel is niet eindeloos. Sommige letters zijn er legio, en van anderen zijn er maar een paar. Bij de start plaatst WordSnake de eerste (willekeurige) kop-letter in het midden van het bord.

Voorbeelden van een verkeerde plaatsing

Fout-1: "Fault". Letters moeten aan elkaar liggen.

Fout-2: "Fault". Letters moeten een rechte lijn vormen.

Fout-3: "Santa". Een woord moet beginnen met de fel-gele start-letter ("N").

Voorbeelden van een goede plaatsing

Goed-1: "Good". Plaatsing in een van de vier richtingen (bijv. omhoog).

Goed-2: "Fruit". Een kruising geeft zelfs meer punten.

Goed-3: 'Tender". Je mag teruggaan over het laatste woord. De laatste letter van het nieuwe woord moet ook altijd een nieuwe letter zijn.

Score

Elke letter heeft een bepaalde letterwaarde die de woordscore beïnvloed. Extra punten kunnen worden gescoord wanneer letters worden geplaatst op bonus tegels. DL, TL, DW en TW zijn Engelse afkortingen en staan voor double(2x)/tripple(3x) letter/woord-waarde. Een kruising van woorden leidt ook tot extra punten. Er wordt een high-scores lijst bijgehouden zodat je altijd nog eens terug kunt kijken naar je grootste overwinningen.

Passen

Als de speler geen woord weet te vormen van de (resterende) letters op de stapel, kan hij beslissen om te passen. In Solo-modus en Snake-modus betekent dit dat de slang zal proberen om een ​​woord te plaatsen. Als beide spelers hebben gepast, krijg je de keuze om het spel te beeindigen met de score op dat moment.

Notificaties

Bij het spelen tegen een speler-op-afstand, vindt de communicatie plaats op basis van Instant Notification. Hierbij krijg je direct een seintje als de tegenstander een zet doet. Dit mechanisme is hetzelfde als ook wordt gebruik bij het zenden en ontvangen van e-mail. Over het algemeen werkt dit perfect maar soms kan het toch een paar minuten duren voordat de zet aankomt. Dit ligt aan de drukte in het netwerk en ligt buiten onze invloedsfeer. We vragen hiervoor begrip.

Beeindigen

Het spel eindigt wanneer beide spelers passen, een van de spelers vrijwillig opgeeft of de speler die aan de beurt is niet reageert binnen 48 uur. Dit laatste zal ook worden gezien als opgave. De speler met de hoogste score is de winnaar.

Download ons via de Google Play store


Oordeel zelf en wordt ook een tevreden WordSnake gebruiker.

Voor meer informatie neemt U hier contact met ons op.